Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve kebir odalara girizgâhlerde bulunanlar üzere henüz geniş açıklıkları kapatmak karınin kullanılabilen dü kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, henüz geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer tedarik etmek üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan dokumalabilir. Ekseriyetle 30 ila 120 an beyninde mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; gömlek sayısı 4’ü geçmeyen ve seans yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde zemin olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapımızdan birisi güçlükle açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu kucakin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın kapılarının ivedili bir durumda amaçlandığı gibi performans göstermesini temin etmek yürekin yaraşıklı kurulum, kararlı bakım ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir müdafaa hattı katkısızlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Ayrıca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet mesleklemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan karıneriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk binanın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, dokumanın kullanma sınıfı üzere faktörler yüksek olmaktadır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas kapıların yerı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın kucakindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Yangın kapıları ekseri merdiven zayilukları, koridorlar ve potansiyel Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olarak yüzıcı maddeler veya ekipman çitndıran odalar arasındaki nazik alanlara monte edilmektedir.

Kullanılan kapı fitili karınin kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim esenlanabilir.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir radde da, kaliteli bir yangın kapısının elan koca bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve daha az onarım gerektirir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page